Ny WordPress-uppdatering orsakar problem

I början på veckan lanserades en ny version av WordPress för användare av plattformen. Denna gång närmare bestämt WordPress 4.9.3 och denna version är framförallt en version som innehåller 34 buggfixar för diverse problem som funnits i tidigare versioner.

Uppdateringen har dock ett stort problem och det är att den kan orsaka stora problem med funktionen för automatisk uppdatering som är inkluderad i de flesta installationer av WordPress.

WordPress har släppt en lösning för problemet i form av en uppdatering med versionnummer 4.9.4. På deras hemsida kan man läsa följande:

”A bug went undetected during the 4.9.3 development cycle, and was only discovered hours after 4.9.3’s release. The bug causes a PHP Fatal error to be triggered when WordPress attempts to update itself.”

Kunder hos FS Data som använder sig av vår automatiska one-click installation ska inte vara påverkade av detta. Upplever ni problem med att uppdatera WordPress till följd av denna bugg och är kund hos oss så är ni alltid välkomna att kontakta vår kundsupport för ytterligare assistans.

Kontakta oss här!

You Might Also Like