En intervju med MEGAWEBB

Nu är det November och mörkret blir mer och mer ihållande. Vi på FS Data tycker detta är en perfekt tid att ta en titt på sin hemsida och se hur man kan piffa upp den. Detta gäller såklart både för dig med en enkel informationssida så som dig med en webshop som vill få ut så mycket som möjligt av den kommande julhandeln.

Som återförsäljare till FS Data erhåller man 20 % provision på alla fakturor från oss till ens kunder. Dessa kunder har tillgång till vår kundtjänst och kan t ex ringa oss för hjälp med att installera e-postkonton och hantera sina tjänster. Samtidigt har man som återförsäljare en egen kontrollpanel för sina kunder.

Med tanke på detta så vill vi dela med oss av ännu en intervju med en av våra fantastiska återförsäljare! Dagen ärar Roy Dahlgren på MEGAWEBB som vi har givit en kort intervju.

Kan du berätta lite om MEGAWEBB och vad ni gör?MEGAWEBBs Logotyp
MEGAWEBB är en webbyrå i centrala Göteborg som främst levererar hemsidor och e-handel till små och medelstora företag. Våra kunder får en professionell närvaro på nätet till en prisvärd och fast kostnad. Våra ledord är snabbt, enkelt och billigt och de är det som drivit oss sedan starten och gett oss hundratals nöjda kunder.

Hur ser era kunder ut och vilka behov har de?
MEGAWEBBs kunder finns över hela Sverige och verkar inom de flesta branscher, både med inriktning på konsumenter och företag. Det är mindre företag som är ute efter en professionell plattform på nätet till ett förmånligt pris. En plattform som levereras snabbt och där kunden själv enkelt kan redigera på egen hand.  Till oss är du alltid välkommen om du behöver hjälp med en snygg hemsida eller e-handel! Vår erfarenhet av hemsidor är det som har kommit att bli våra kunders styrka.

Vad var det som gjorde att MEGAWEBB valde att bli återförsäljare till FS Data?
Vi valde att bli återförsäljare till FS Data på grund av att de har en stor produktportfölj, driftsäkra produkter och bra priser. Dessutom har FS Data snabb och duktig support som har öppet 24h om dygnet, vilket ger oss en trygghet gentemot våra kunder att alltid kunna leverera.

Hur tycker ni samarbetet fungerar?
Vårt samarbete fungerar mycket bra! Vi har en egen kontaktperson, Michael, som vi är väldigt imponerade över hur snabbt han svarar på mail och telefon. FS Data känns alltid närvarande, vilket vi på samma sätt inte känt med tidigare leverantörer.

Vi ger Roy ett stort tack för att han tagit sig tid att svara på våra frågor. Hos FS Data vill vi alltid visa vår uppskattning för våra återförsäljare, vårt mål är långvariga och stabila relationer som ger en bra upplevelse för alla inblandade. Vi önskar all lycka till MEGAWEBB med både nuvarande och framtida project. 🙂

You Might Also Like