Vi ses på HBG Talks den 11 oktober

#hbgtalks

FS Data är stolt partner till näringslivsmässan HBG Talks. Årets tema handlar om företagskultur och hur den kan bli en stark konkurrenskraft inifrån.

Snacka om företagskultur.

Vad har dagens mest framgångsrika och omtalade verksamheter gemensamt? Det finns flera svar på den frågan, men ett av dem är en utpräglad och stark företagskultur.

I dessa tider av snabb förändring har företagskulturen blivit ett konkurrensmedel att räkna med. Ett företags värderingar och attityder berättar saker om verksamheten som ingen reklamkampanj kan uppnå.
Företagskulturen lockar nya talanger och får de gamla att stanna kvar. Och i förlängningen påverkar den också kunder, partners och underleverantörer – ja, faktiskt alla som kommer i kontakt med företaget.

Men vad innebär en god företagskultur? Hur skapar man den? Och hur ska företagen locka framtida medarbetare till sina verksamheter? Räcker det med energidrycker i kylen och pingisbord i lobbyn, eller är det mer som ska till?

Detta och mycket annat snackar vi om på 2017 års upplaga av Hbg Talks.

Varmt välkommen!

Här finner du mer info om HBG Talks

You Might Also Like