Våra medarbetare: Fredrik Jansson

Vi återupptar våra snabbintervjuer av våra medarbetare. Denna gång har vi pratat med en av stjärnorna i vår kundtjänst, Fredrik Jansson. Fredrik är en genuin webbnörd som kom till oss direkt efter gymnasiet. Om du har haft ett supportärende hos oss så är chansen stor att Fredrik hjälpt dig.

Fredrik Jansson

– Hej Fredrik, vem är du och vad gör du hos oss?
Jag är en kille som är 19 år och jobbar på vår support-avdelning med att först och främst tillhandahålla support för våra webbhotells- och e-postkunder. Min primära uppgift är att svara på frågor gällande våra tjänster och även lösa eventuella problem som kan uppstå för slutanvändaren av tjänsterna.

– När du inte är på FS Data, vad pysslar du med då?
Jag har alltid haft ett stort teknikintresse och även på min fritid brukar jag jobba på egna projekt som rör exempelvis webben. Förutom saker som rör det lite mer tekniska så tycker jag även om att träna och har gjort det regelbundet en längre tid nu, samt att jag tycker även om att resa.

– Hur ser en arbetsdag ut för dig?
En vanlig dag på FS Data är inte den andra lik och det är till stor del varför jag tycker om att jobba med det jag gör. En vanlig dag brukar börja med att jag går igenom mina egna ärenden och de vanliga köerna för att svara på kunders frågor och även lösa problem som kan uppstå. Sedan spenderar jag även en hel del tid med att besvara telefonsamtal från kunder och besvara frågor gällande våra tjänster.

– Du fick jobb här direkt efter gymnasiet. Hur hamnade du här?
Anledningen till att jag hamnade på FS Data när jag hade praktik berodde till stor del på att jag hade ett starkt intresse både för webbutveckling och den tekniska bakgrunden till exakt hur webben fungerar. Därför var FS Data en perfekt praktikplats för mig och sedan starten har det varit väldigt lärorikt.

– Till sist då, vem ska vi prata med härnäst och vad ska vi fråga denna person?
Jag tycker att vi ska intervjua Rickard Birelius på serveravdelningen och fråga honom om hur han tror att framtiden kommer att se ut när det gäller till molnlösningar.

You Might Also Like