Registrera din .fi domän hos oss idag!

Finlands toppdomän öppnas uppDen 5:e september 2016 ska våra grannar i öst, Finland, öppna upp sin nationella toppdomän så att vem som helst, var som helst, kan registrera .fi domäner. De byter affärsmodell så att det fungerar i princip som med den svenska toppdomänen .se (om än att det blir lite bättre i Finland).

FS Data erbjuder sedan många år tillbaka registreringar av .fi domäner. Det sker via vårt domänföretag Nordreg, som är en ackrediterad registrar till Ficora (som hanterar .fi toppdomänen). Idag hanterar vi närmare 3 000 .fi domännamn åt våra kunder.

Det finns idag ca 300 000 registrerade .fi domäner. Vi räknar med att detta antal kommer öka kraftigt när .fi öppnas upp i höst. I Sverige, där vi har en mer öppen toppdomän, har vi redan över 1,3 miljoner registrerade .se domäner.

Om man vill ha en attraktiv .fi domän så gäller det att agera nu!

– Registrera din .fi domän idag

Om du vill registrera en .fi domän så ska du inte vänta till i höst. Vi kan redan idag registrera .fi domäner åt svenska företag, organisationer och privatpersoner. Passa på och registrera din .fi domän nu, så den inte registreras av någon annan i höst.

Beställ en .fi domän hos oss: FS Data, orderformulär

Kostnaden för att registrera en .fi domän i ett år är 175 kr + moms. Därefter är årsavgiften 175 kr + moms. I vanliga fall tillkommer en avgift om 100 kr + moms för en lokal kontakt (vilket är ett krav idag), men vi bjuder på den avgiften. När .fi domänen öppnas upp i höst krävs ingen lokal kontakt.

– Välj FS Data/Nordreg som registrar för .fi

Har du redan en .fi domän registrerad? Då kan du välja FS Data/Nordreg som registrar för ditt domännamn. På så sätt får du en seriös och erfaren svensk domänleverantör, med kraftfull och kostnadsfri domänhantering. Kontakta bara support@nordreg.se för mer information om detta.

Lämna gärna en kommentar nedan om du har några frågor eller funderingar kring detta.

You Might Also Like