Nördmåndag – 50 % rabatt på webbhotell!

Idag är det ”Cyber Monday”, dvs. e-handelns svar på ”Black Friday” (som var i fredags). Det är en amerikansk företeelse, som kommer alltmer här i Sverige. Som de erfarna e-handlare vi är (sedan -97) så är vi med på detta, men i svensk tappning, med vår egen Nördmåndag!

Nördmåndag - 50 % rabatt på webbhotell

Idag erbjuder vi 50 % rabattvårt populära webbhotellspaket FS Premium XL. Rabatten gäller i ett helt år och vi bjuder även på registrering av valfri ledig .se eller .nu domän i ett år! Detta gäller alla beställningar måndag den 30/11 2015.

FS Premium XL är ett mycket väl tilltaget webbhotellspaket med bl a 70 GB utrymme, enkel installation av WordPress, frikostig telefon- och e-postsupport (även kvällar och helger), ordentliga backuper, miljövänlig teknik och mer. Det är allt man behöver för sin hemsida, e-handel eller blogg – med svenska servrar och support!

Läs gärna mer om FS Premium XL här: FS Data, Webbhotellspaket.

Pass på och beställ ditt webbhotell nu, imorgon är det försent!

You Might Also Like