Häng med oss på WordCamp (vinn biljett!)

WordCamp Norrköping 2015Denna vecka är det dags för årets stora WordPress-händelse i Sverige. På fredag och lördag (28-29/8) går WordCamp Norrköping 2015 av stapeln. FS Data är givetvis med där, som sponsor och besökare, då vi är ett av Sveriges främsta och mest WordPress-vänliga webbhotell.

WordCamp Norrköping 2015 är två dagar fullpackade med intressanta och lärorika seminarier. Den första dagen bjuder på färdiga talare och sessioner om allt från hur man skalar WordPress och arbetar med WordPress API till praktiska tips om hur man arbetar bättre med WooCommerce och ökar sin konvertering. Lördagen är ett öppet schema, där besökarna själva bidrar till WordCamp.

Vi kommer som sagt att vara på plats i Norrköping, men vi har så många fribiljetter att vi inte kan använda dem alla själva. Därför vill vi nu ge bort tre (3) st fribiljetter till er, våra besökare och kunder. Varje biljett inkluderar inträde med en cool t-shirt, stickers, mat och dryck.

– Vill du ha en biljett till WordCamp Norrköping 2015?

Lämna då en kommentar här nedan med en kort motivering om varför du ska få en biljett. Du kanske har en intressant WordPress-sida, utvecklar ett eget tillägg eller vill lära dig mer om WooCommerce? Kommentera på här nedan!

Vi kommer välja ut tre vinnare som meddelas på onsdag (26/8). Eventuella extra kostnader som kan uppstå i form av resa, logi osv. får man själv stå för.

Oavsett om du vinner en biljett (eller köper en själv) så hoppas vi på att få träffa dig på WordCamp Norrköping 2015!

You Might Also Like