Grattis Lilian, webbhotell 1 år för 25 kr/mån

Vår fakturaansvarige, Lilian, är en av de medarbetare som har varit med oss längst på FS Data. Hon gör i vår mening en strålande insats, både för oss och för våra kunder. Även om hon ofta arbetar på i det tysta så märks det väl när hon är på kontoret, tack vare hennes hund Robin.

Nu har Lilian precis fyllt år. För att fira och markera Lilians födelsedag så erbjuder vi fr o m idag och en vecka framöver ett helt års webbhotell för endast 25 kr + moms/månad (31,25 kr inkl. moms). För vår Lilian är ju inte en dag över 25! 🙂

Webbhotell 25 kr/mån

Vårt webbhotellspaket FS Premium XL erbjuder 70 GB utrymme, 300 GB trafik/månad, telefon- och e-postsupport, obegränsat antal domäner/subdomäner, enkel (ett klick) installation av WordPress, WooCommerce, Joomla, Drupal m.m.

FS Data satsar på kvalitet före kvantitet. Det gör att våra kunders hemsidor, e-post, bloggar, e-handelsidor m.m. blir snabbare, säkrare och mer stabila. Våra servrar och infrastruktur är givetvis även miljövänlig, med ordentliga backuper och redundans.

Passa på, beställ ett års FS Premium XL webbhotellspaket för endast 25 kr + moms/månad!

Ordinare månadsavgift för FS Premium XL är 149 kr + moms. Om man är kvar som kund efter det första året faktureras detta kvartalsvis. Det är givetvis inga problem att avsluta sitt webbhotell efter ett år.

You Might Also Like