Kom mässa med oss i Göteborg!

Nu är det dags att planera in ett besök på Sveriges största IT-mässa, IT Solutions Expo 2015. Den 4-5 mars går denna kombinerade mässa, konferens och mötesplats av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg. Som tidigare är vi på FS Data på plats för att träffa våra kunder och återförsäljare.

IT Solutions Expo 2015

IT Solutions Expo är två dagar fulla av intressanta föreläsningar och arrangemang. Bland talarna märks bl a Johan Staël von Holstein, Mona Sahlin, Ann-Marie Eklund-Löwinder och Mikko Hyppönen. Det är ett späckat schema inom ämnesområden som molnet, säkerhet, mobilitet och digital marknadsföring.

Tusentals teknikproffs, verksamhetsansvariga och leverantörer kommer till IT Solutions Expo för att få inspiration och ta del av de senaste och mest banbrytande tekniska innovationerna. Om du arbetar inom IT-branschen så får du inte missa detta!

Kom och träffa oss i Göteborg den 4-5 mars – anmäl dig här för kostnadsfri entré till IT Solutions Expo 2015! Du hittar oss i monter B08:28. Hoppas vi ses där!

You Might Also Like