WooCommerce e-handel med ett klick

Vi har idag nöjet att lansera en enkel installation av e-handelsplattformen WooCommerce i vår kontrollpanel. Det är tidigare möjligt att installera WordPress (samt Joomla, Drupal och Prestashop) via vår kontrollpanel. Detta med en sk. one-click, där man utan teknisk kunskap installerar sin applikation.

Så här enkelt är det nu att starta en e-handel med WooCommerce hos oss:

1. Logga in i vår kontrollpanel och gå in under ”Hemsida” > ”Applikationer”.

Installera WooCommerce hos FS Data

2. Välj WooCommerce och anpassa din installation eller använd de förvalda alternativen.

Installera WooCommerce hos FS Data

3. Logga in på din WooCommerce/WordPress-sida och sätt igång med din e-handel!

Installera WooCommerce hos FS Data

Från början till slut tar det nu knappt en minut att komma igång med WooCommerce hos oss.

– Har du missat vad WooCommerce är?

WooCommerce är världens största e-handelsplattform. Det beror på att det är så enkelt, att det är ett tillägg till WordPress och fungerar så väldigt bra. När man installerar WooCommerce får man även WordPress ”på köpet”. Det är de fullständiga versionerna av WordPress och WooCommerce, med automatiska säkerhetsuppdateringar och en optimerad servermiljö (för en snabbare e-handel/hemsida).

WooCommerce som applikation hanteras precis som övriga applikationer hos oss. Det installeras enkelt i vår kontrollpanel, där man fritt kan välja sökväg, användarnamn, lösenord osv. Det går att installera WooCommerce både på svenska och engelska (samt norska och danska). Installationen är omedelbar, så man kommer igång med sin e-handel direkt.

Hundratals företag och privatpersoner kör redan WordPress via vår enkla installerare. Nu hoppas vi att lika många kan få upp ögonen för WooCommerce hos oss. Aldrig tidigare har det varit enklare eller gått snabbare att komma igång med en e-handel hos oss!

– Nu slutar vi översätta WooCommerce till svenska

FS Data har i över 2 års tid stått bakom den svenska översättningen av WooCommerce, med WordPress-konsulten Björn Sennbrink. När vi började var WooCommerce ett i mängden av e-handelstillägg för WordPress. Idag är WooCommerce världens största e-handelsplattform.

Inte bara antalet användare av WooCommerce har ökat kraftigt under denna tid. Även WooCommerce har ökat i storlek (med nya funktioner och finesser). WooCommerce 2.3.x består av över 15 000 ord med närmare 4 000 fraser/strängar. Hanteringen av översättningen har ändrats och nya översättare har tillkommit.

Nu känner vi att WooCommerce kommer kunna fortsätta växa starkt i Sverige, för egen hand. Därför slutar vi nu att översätta WooCommerce till svenska. Detta är något som gemenskapen, communityt, kring WooCommerce kommer att kunna hantera oberoende av oss. Det är en bra sak.

Vi vill rikta ett extra stort tack till Björn för hans arbete med översättningen!

FS Data är givetvis fortsatt engagerade i WooCommerce (och WordPress). Vår enkla installation av WooCommerce är bara början. Inom kort kommer en rejäl uppdatering av våra tidigare guider för WooCommerce. FS Data är och förblir det främsta webbhotellet och serverleverantören för WordPress och WooCommerce-sidor i Sverige.

Har du några frågor eller kommentarer till detta? Lämna gärna ett svar här nedan.

You Might Also Like