En intervju med RMIT Interactive

Våra återförsäljare hör till de främsta inom sina respektive områden. Från reklam- och marknadsbyråer till webb- och applikationsutvecklare, alla har de lika höga krav på våra tjänster som deras kunder har på dem. Vi gör givetvis allt i vår makt för att våra återförsäljare ska lyckas hos oss.

Som återförsäljare till FS Data får man 20 % provision på alla fakturor. Även om man inte aktivt arbetar med sin kund så tjänar man pengar hos oss. Man har även en egen kontrollpanel, ett kostnadsfritt webbhotellspaket och ett riktigt bra stöd i våra ÅF-specialister som bara är ett telefonsamtal (eller e-postmeddelande) bort.

Men vilka är våra återförsäljare och hur är det att vara återförsäljare till oss? Det kan bl a Robert Nilsson från RMIT Interactive AB svara på.

RMIT Interactive– Hej Robert, berätta lite om vilka ni är?

Vi är en webbyrå som varit igång sedan 2003. Vårt fokus är riktigt bra kundservice. Vi utvecklar ett sökmotorvänligt CMS för e-handel och vanliga webbar. Fördelen med egenutvecklade system framför opensource är att vi kan vår kod utan och innan och därför kan erbjuda väldigt mycket skräddarsydd anpassning utan att det behöver bli speciellt dyrt.

Vi erbjuder:

  • Mobilanpassade och sökmotorvänliga hemsidor och webblösningar kunden själv kan redigera utan förkunskaper.
  • Sökmotorvänliga och mobilanpassade e-handelssystem.
  • Konsultation inom internetmarknadsföring.

– Hur ser era vanliga kunder ut och vad har de för behov?

Det varierar mycket. Allt från stora företag till små enmansföretag. De flesta är dock mindre och vi försöker anpassa våra priser till att passa mindre företag som vi kan få en långsiktig relation med. De flesta av våra kunder har vi haft förmånen att få jobba med under väldigt lång tid. Många i över 10 år. Det tycker vi är ett gott betyg.

Robert Nilsson, RMIT
Robert Nilsson, RMIT Interactive

– Varför har ni valt att bli återförsäljare till FS Data?

FS Data är mycket snabba med bra support och allmänt mycket hjälpsammare än tidigare leverantörer. Vi har även haft egna servrar tidigare men det tar för mycket fokus från arbetet med att underhålla.

– Hur tycker ni att det fungerar att vara återförsäljare hos oss?

Responstiden från support är mycket snabb och servicegraden är alltid över förväntan. De flesta gånger får vi saker åtgärdade inom några minuter. Detta är mycket viktigt då vår servicegrad till våra kunder ofta hänger på snabb respons från FS Data.

– Till sist, finns det något särskilt som ni saknar hos oss?

Det finns alltid saker man kan förbättra men vi brukar vara snabba med att kommunicera sådant och får snabbt gehör från er!

Med de orden tackar vi Robert och önskar RMIT Interactive lycka till med sina kunder och sin verksamhet här framöver. Vi hoppas få ha en fortsatt god och långvarig relation mer er likaså. 🙂

Läs gärna mer om vårt återförsäljarprogram här: Återförsäljare hos FS Data.

Är ni en återförsäljare till oss och vill synas här i vår blogg? Kontakta då gärna marknad@fsdata.se om det.

You Might Also Like