VPS med Super Snabba Diskar (SSD)

VPS med SSD hos FS DataIdag har vi nöjet att få introducera stöd för SSD i våra VPS-paket! SSD står för Solid-state Drive och är en hårddisk utan rörliga delar. SSD gör dock skäl för namnet Super Snabba Diskar, då de är mycket snabbare än traditionella hårddiskar (HDD).

Våra VPS-paket är sedan tidigare några av de främsta på marknaden, sett till pris och prestanda. Med SSD mer än fördubblas hastigheten på läsning- och skrivning av data till disk. Det är en märkbar skillnad som vi hoppas att så många av våra serverkunder som möjligt kan ta del av.

Den enda nackdelen med SSD-diskar är att de är märkbart dyrare än traditionella hårddiskar. Men vi har arbetat hårt för att hålla nere vårt pris mot slutkund och faktum är att SSD till en VPS hos oss bara kostar 1 kr/GB extra i månaden.

I våra VPS-paket ingår 100 GB (VPS Bas), 200 GB (VPS Premium) eller 400 GB (VPS Pro) utrymme. Med SSD till dessa paket blir den extra månadsavgiften 100 kr (VPS Bas), 200 kr (VPS Premium) eller 400 kr (VPS Pro).

SSD är tillgängligt både för nya och befintliga kunder. Som ny kund är det bara att välja alternativet för SSD i vårt orderformulär. Befintliga kunder kan kontakta vår kundtjänst för en uppgradering till SSD. Våra tekniker hjälper då till att flytta över den befintliga VPS-servern till SSD (med planerad nedstängning, kloning och uppstart).

Om du har några frågor om detta, lämna då gärna en kommentar här eller kontakta vår kundtjänst.

Ps, ni får ursäkta den inledande särskrivningen. 😉

You Might Also Like