Julkalender med nya billiga domäner!

FS Data är en av Sveriges främsta och mest meriterade domänleverantörer. Vi var ett av de första företagen att erbjuda registrering av .se domäner och vi har varit aktiva i domänbranschen i över 18 år. Dessutom är vi billigast på domännamn i Sverige, med en exklusiv lägsta pris-garanti på domäner.

Nu har vi som bekant fått ett stort antal nya toppdomäner på Internet. Vi har följt denna utveckling noga och tidigare berättat mycket om det i vår blogg. Men vi har inte erbjudit de nya toppdomänerna. Förrän nu.

FS Datas Julkalender

Idag introducerar vi nämligen vår exklusiva julkalender med nya toppdomäner. Varje dag mellan 1-24/12 2014 erbjuder vi en helt ny toppdomän till ett oslagbart lågt pris: 45 kr + moms för ett års registrering!

Det blir 24 st nya toppdomäner som vi introducerar med detta låga pris (spara 50-300 kr/registrering). Om domännamnet förnyas nästa år så är det vår ordinarie (låga) årsavgift som gäller då. Alla priser finns på vår hemsida, under Domäner & priser.

Känner du igen priset 45 kr för en domän?

Ja, det är vad vi erbjuder .se, .nu, .com, .net, .org, .biz, .info, .name och .eu domäner för likaså (varje dag, året runt). Med ett domännamn hos oss ingår även vår smidiga domänhantering, där man fritt kan peka sin domän och få e-postkonton hos oss. Allt utan extra kostnad.

Så surfa in på vår hemsida fsdata.se varje dag mellan 1-24/12 för ett oslagbart domänpris i vår julkalender!

You Might Also Like