Drupal, Joomla & Prestashop – enkelt!

För ett tag sedan lanserade vi det enklaste, säkraste och snabbaste sättet att installera WordPress. Denna funktion har fungerat riktigt bra, både vad gäller installationer och (automatiska) uppdateringar. Faktum är att vi redan har fått över 150 st nya WordPress-installationer via vår kontrollpanel.

Nöjd kund på Twitter

Nu har vi tagit nästa steg och även infört stöd för samma enkla installation av Drupal, Joomla och Prestashop via kontrollpanelen. Efter WordPress så är Drupal och Joomla de mest använda systemen för innehållshanteringen (CMS) och Prestashop är en utmärkt e-handelslösning.

Det enda man behöver göra för att komma igång med dessa lösningar på ett webbhotellskonto hos oss, det är att logga in i vår kontrollpanel, på ”Hemsida” > ”Applikationer” i högermenyn och välja sin lösning. Precis som med WordPress så uppdateras Drupal, Joomla och Prestashop automatiskt här.

Drupal, Joomla och Prestashop enkelt hos oss

Även om vi är glada användare och förespråkare av WordPress på FS Data så tror vi på att erbjuda olika alternativ, på att låta våra kunder välja den lösning som passar dem bäst. Vi kommer givetvis att underhålla och bygga ut listan med applikationer i vår kontrollpanel här framöver. Vi hoppas ni får stor nytta av detta!

Har du några önskemål om applikationer, eller färdiga lösningar, som du vill se hos oss? Lämna gärna en kommentar här nedan.

You Might Also Like