Dåligt väder ute? Beställ webbhotell!

Glad över dåligt väderHanden på hjärtat; sommar med sol och värme är ett elände för oss webbhotell. Istället för att sitta framför datorn så är folk ute och badar, äter glass och njuter av det fina vädret. Och det med all rätt.

Det är därför vi (och andra webbhotell) brukar köra stora sommarkampanjer. Vi är tvungna att göra det, om vi ska sälja något överhuvudtaget. Men det är ju så väldigt förutsägbart och tråkigt.

Vi vill inte vara som alla andra webbhotell. Vi vill göra saker bättre, smartare och gärna lite roligare. Men mest av allt vill vi se till våra kunders faktiska behov.

Därför lanserar vi nu webbhotellsväder.se.

webbhotellsväder.se erbjuder vi olika rabatter på våra webbhotellspaket, beroende på vädret hos våra besökare. Ju sämre väder det är, desto högre rabatt blir det. Om det är fint väder så får man tips på saker att göra istället för att beställa webbhotell. Men om det är riktigt ruggigt väder, då får man webbhotell med 100 % rabatt hos oss!

Webbhotellsväder

Rabatten gäller den första årsavgiften på valfritt webbhotellspaket hos oss. Om det är fint väder och man verkligen vill beställa webbhotell så har vi även en tredagars prognos, så man kan se väder och rabatt för kommande dagar.

Så passa nu på att vara ute och njuta av det fina vädret i sommar. Men när den svenska sommaren bjuder på regn och rusk, besök då webbhotellsväder.se för en riktigt bra rabatt på våra webbhotellspaket!

You Might Also Like