Extern driftstatussida lanserad

Idag har vi nöjet att få presentera en ny driftstatussida:

http://status.fsdata.se

Denna driftstatussida är externt placerad (utanför våra serverhallar) och tillgänglig även om så all vår tekniska utrustning i Helsingborg slutar fungera.

FS Data fixar ny driftstatussidaPå den nya driftstatussidan har vi även en historik över alla tidigare planerade och oplanerade avbrott hos oss, sedan vi införde en driftstatussida. Det är därmed möjligt att se alla avbrott från 2012 fram till idag.

Om ni sedan tidigare prenumererar på inlägg från vår driftstatussida via RSS, vilket vi rekommenderar, så får vi be er uppdatera era prenumerationer till vår nya adress. Vi kommer även att fortsätta lägga ut driftstatus på Facebook och Twitter vid behov.

Vi hoppas att denna nya driftstatussida kan vara till nytta för våra kunder. Vi kommer göra allt i vår makt för att uppdatera den så snabbt och bra som möjligt samt att hålla nere antalet inlägg där (erbjuda så stabila tjänster som möjligt).

Om ni har några frågor eller funderingar kring detta, lämna gärna en kommentar här nedan.

You Might Also Like