WordPress säkert & snabbt med 1 klick

FS Data är ett WordPress-vänligt webbhotell. Våra webbhotellspaket är väl anpassade för WordPress och vi har några av branschens främsta WordPress-experter hos oss. Vi sponsrar flera olika WordPress-projekt och den officiella svenska portalen för WordPress, WordPress Sverige, har valt oss som leverantör.

Vi har idag tusentals nöjda kunder hos oss som använder WordPress. Det är vi väldigt glada över.

FS Data är ett WordPress-vänligt webbhotellFS Data har dock saknat en viktig funktion relaterad till WordPress. Det är faktiskt den mest efterfrågade funktionen hos våra kunder det senaste året. Vi talar givetvis om en oneclick-installerare, en lösning för att snabbt och enkelt kunna installera WordPress hos oss (utan FTP- och databashantering).

Idag har vi nöjet att få introducera en enkel WordPress-installerare i vår kontrollpanel.

FS Data är inte det första webbhotellet att erbjuda en enkel WordPress-installerare. Det finns flera leverantörer som redan gör detta. Men istället för att vara först så vill vi – med vår WordPress-installerare – vara bäst.

Här är fördelarna/styrkorna med FS Datas WordPress-installerare:

– WordPress på riktigt

Med vår WordPress-installerare så installeras en fullständig version av WordPress. Vissa webbhotell begränsar WordPress funktioner och gränssnitt. Det gör inte vi. Det är även möjligt att välja olika språk för WordPress (svenska, danska, norska och engelska) med vår installerare.

– Automatiska uppdateringar

En av de vanligaste orsakerna till att en WordPress-sida hackas, det är att man inte har uppdaterat WordPress och/eller dess teman/tillägg. Om man installerar WordPress via vår installerare så uppdateras allt automatiskt. Det är en enorm fördel ur ett säkerhetsperspektiv.

– Optimerad WordPress-konfiguration

Om man installerar WordPress via vår installerare så får man även en optimerad konfiguration för sin hemsida. Dels aktiveras den senaste (och snabbaste) versionen av PHP, dels får man automatiskt WordPress-anpassad komprimering (som minskar hemsidans storlek med 60-70 %).

– Snabbare webbservrar

Våra webbservrar är snabbare än många andra webbhotells webbservrar. Vi är inte det billigaste webbhotellet så vi är inte tvungna att lägga så många kunder på varje server. En snabbare webbserver ger en snabbare hemsida, vilket ger fler besökare och bättre placeringar i sökmotorer.

fsdata_wp_oneclick2

Vår nya WordPress-installerare är tillgänglig för alla kunder med webbhotellspaket hos oss. Det är bara att logga in i vår kontrollpanel och gå in under ”Hemsida” > ”Applikationer” för att använda denna funktion.

WordPress-installeraren är enkel att hantera, men vi har även en manual för de som önskar veta mer: FS Data manualer, Installera WordPress enkelt och säkert.

Vi hoppas att ni får mycket nytta av denna nya funktion. Om ni har några frågor om vår WordPress-installerare, lämna då gärna en kommentar här nedan.

You Might Also Like