WordPress-paket för 60 kr/månad!

För att fira vår nya WordPress-installerare så introducerar vi nu, under en begränsad tid, ett särskilt kampanjpaket: FS WordPress XL. Det är vårt snabba, säkra och stabila webbhotellspaket FS Premium XL med ett lägre pris.

FS WordPress XL kostar endast 60 kr + moms/månad (60 % rabatt mot ordinarie pris). Priset består så länge man som kund har kvar sitt paket. Detta kampanjpaket kan enbart beställas mellan 30/5-5/6 2014.

FS Data WordPress-paket

Vår nya WordPress-installerare är unik om att erbjuda ett enkelt sätt att komma igång med WordPress, med automatiska säkerhetsuppdateringar och en servermiljö som är optimerad för så snabba WordPress-sidor som möjligt. Det här är det bästa sättet att köra WordPress!

Passa på: Beställ ditt WordPress-paket här!

I detta webbhotellspaket ingår även bl a 20 GB utrymme för hemsida, 50 GB utrymme för e-post, svensk telefon- och e-postsupport, möjlighet att använda ett obegränsat antal domännamn, ordentliga backuper, ett stort antal e-postkonton med webbmail, virus- och spamskydd m.m. Vi använder givetvis enbart miljövänlig el för denna tjänst.

Läs gärna mer om allt som ingår i FS Premium XL här: FS Data, Webbhotellspaket.

Passa på nu och beställ ett av de bästa webbhotellspaketen i Sverige, med denna unika WordPress-installerare!

You Might Also Like