Rösta i EU-valet – få en .eu domän!

EU-val 2014Den 25:e maj är det val till Europaparlamentet. Vid det senaste EU-valet 2009 röstade inte ens varann svensk (45,53 %). Det tycker vi är väldigt olyckligt.

EU-valet är viktigt. De beslut och lagar som upprättas av EU trumfar den svenska lagstiftningen och har inflytande i Sverige ända ner på kommunnivå. EU-valet berör och påverkar oss alla.

FS Data är ett partipolitiskt oberoende företag. Våra medarbetare röstar på allt från (M) till (V) och ett valår som detta går de politiska diskussionerna varma på våra kontor. Oavsett politisk övertygelse så är vi alla eniga om vikten av att rösta den 25:e maj.

Vi vill göra det vi kan för att bidra till ett högre valdeltagande i EU-valet.

Fr o m idag och fram till den 25:e maj så ger vi alla som röstar i EU-valet en helt kostnadsfri .eu domän. Det enda man behöver göra för att få sin .eu domän är att ta en bild på sitt röstkort och lägga ut den på Twitter, Facebook eller Instagram med hashtaggen #fsdataeu.

#fsdataeu

Om du vill så kan du skriva lite kort om varför du röstar, så att fler får upp ögonen för detta. Men det är inget måste. Vi övervakar #fsdataeu och kontaktar fortlöpande alla som lägger upp bilder. Om du har lagt upp en bild och inte hört från oss senast den 31:a maj, kontakta då marknad@fsdata.se.

Tänk på att inte fotografera i din vallokal och att respektera övriga valdeltagare.

Ett litet förtydligande: Vi bjuder på 1 års registrering av valfri (ledig) .eu domän (värde 90 kr + moms). Ange inte vilken domän du vill ha med din bild (med risk för att någon annan registrerar domännamnet då). Vi kontaktar alla som lägger upp bilder med vår hashtagg så snabbt vi bara kan.

You Might Also Like