PÅSKREA: 50 % rabatt på webbhotell

Det tog lite längre tid än vanligt, men nu är påsken äntligen här. En långhelg förhoppningsvis fylld av familj och vänner, god mat, påskkärringar och vila. Även om vinterkylan inte släppt taget om hela vårt avlånga land så är påsken ett säkert vårtecken!

På FS Data vill vi fira påsken med att erbjuda 50 % rabatt det första året på valfritt webbhotellspaket hos oss. Erbjudandet gäller alla nya beställningar mellan 17-21/4, så passa på och beställ nu!

FS Data PÅSKREA 2014

Våra webbhotellspaket hör till de snabbaste, säkraste och mest stabila i Sverige. Paketen är väl tilltagna för hemsidor och e-post samt tekniskt kompetenta med stöd för lösningar som WordPress och Exchange. Dessutom har vi en kundtjänst som ger både snabba och bra svar. Vårt webbhotell passar för såväl experter som nybörjare.

Och även om det är påsk så är vår kundtjänst öppen som vanligt under helger (torsdag: 8-17, fre-mån: 10-15).

Är du klar med påskfirandet? Ledsnat på att skala ägg? Se då till att beställa webbhotell med 50 % rabatt nu!

You Might Also Like