Följ med oss på IT-mässa i Göteborg!

Är du nyfiken på morgondagens IT-lösningar? Nästa vecka, den 2-3 april, kommer IT-mässan IT Solutions Expo att gå av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg. Det är en mässa med fokus på entreprenörskap och affärsutveckling genom ny teknik.

IT Solutions Expo i Göteborg

Mässan bjuder flera intressanta föreläsningar med talare som Harri Koponen (grundare av Rovio, som utvecklade Angry Birds), Ali Jafari (marknadschef för Twitter i Europa) och Alexander Bard (mångsysslare med stort intresse för sociala medier).

Dagens och morgondagens tekniska lösningar kommer att presenteras på mässan. Ett hundratal utställare finns på plats med produkter och tjänster såsom 3D-skrivare, mobila telefonväxlar, webbaserade affärssystem och smarta konferenslösningar.

FS Data är givetvis på plats på IT Solutions Expo i Göteborg. Vi kommer visa upp våra framtidssäkra tjänster och berätta hur ni kan få ut mer av er närvaro på nätet. Det är inte helt omöjligt att vi kommer ha några riktigt bra erbjudanden där också. 😉

Vill du träffa oss på IT Solutions Expo i Göteborg? Då kan du anmäla dig här för kostnadsfri entré till denna mässa. Kom gärna förbi oss i monter A01:24!

You Might Also Like