En intervju med Plucera

Webbdesigners och utvecklare, reklambyråer och kampanjföretag, IT- och e-handelsleverantörer. Våra återförsäljare är aktiva inom många olika områden. Gemensamt för dem alla är deras val av en snabb, säker och stabil leverantör av deras kunders tjänster.

Plucera WebbyråPå samma sätt som våra återförsäljare premierar FS Data så vill vi även lyfta fram och berätta om våra återförsäljare. Detta är skickliga och engagerade företag, som erbjuder sina kunder det allra bästa.

Denna gång har vi pratat med Dan Svensson, från webbyrån Plucera i Helsingborg.

– Hej Dan, berätta lite om vilka ni är?

Plucera är en liten webb- och reklambyrå i Helsingborg. Företaget startades 2003 i Ängelholm. Vårt fokus, när det gäller webb, är att skapa snabba, snygga och användarvänliga webbsidor med WordPress som plattform. Utöver webb så jobbar vi även mycket med produktion av broschyrer, annonser, visitkort och andra trycksaker.

– Hur ser en vanlig kund ut hos er och vad har de för behov?

Dan och Johan, Plucera
Dan och Johan från Plucera

Vi har stor spridning när det gäller kunder och jobbar med många olika branscher. Mestadels jobbar vi med små och medelstora företag men vi har även några större företag bland våra kunder. Exempel på branscher vi jobbar med är medicintekniska forskningsbolag, tillverkare av sportbilar, transportföretag, rekryteringsföretag samt företag som framställer whiskey och punsch.

– Varför har ni valt att bli återförsäljare till FS Data?

Vi har tidigare haft egna servrar och erbjudit våra kunder webbhotell, men vi har på senare tid satsat på att fokusera på det vi gör bäst och lämna över hostingen till någon som gör det bäst. FS Data var ett självklart val eftersom de är ett lokalt företag som dessutom erbjuder riktigt bra support.

– Hur tycker ni det fungerar att vara återförsäljare hos oss?

Det har fungerat väldigt bra. Vi är nöjda med samarbetet och supporten vi fått sen vi blev återförsäljare hos FS Data.

– Avslutningsvis, finns det något ni saknar hos oss?

Kan inte komma på något personligen som jag saknar, men vi har fått synpunkter från ett par kunder att de tycker att kontrollpanelen är lite rörig. Så en ”enklare” variant av kontrollpanelen till användare som inte är så insatt i hur webbsidor fungerar ”under skalet” hade varit trevligt.

Vi tackar Dan för det och vidarebefordrar önskemålet om vår kontrollpanel till våra utvecklare. Det är fullt möjligt att vi kommer se avsevärt enklare funktioner i vår kontrollpanel här inom kort. Besök gärna Pluceras hemsida för mer information om deras tjänster.

FS Datas återförsäljarprogram ger företag möjlighet att erbjuda FS Datas tjänster – med domännamn, webbhotell, servrar och e-post – till sina kunder. Detta med 20 % fortlöpande provision så länge kunderna förblir hos oss, en kontrollpanel för återförsäljare samt kontakt med våra återförsäljarspecialister J-P och Micke.

Läs gärna mer om vårt återförsäljarprogram här: Återförsäljare hos FS Data.

Är ni en återförsäljare till oss och vill synas här i vår blogg? Kontakta då gärna marknad@fsdata.se om det.

You Might Also Like