WordPress 3.9, den nya redigeraren

Nästa version av WordPress, version 3.9, är nästan två månader bort. Det hindrar dock inte oss, som är ett väldigt WordPress-vänligt webbhotell, från att testa och visa upp den, i vårt tycke, häftigaste nya funktionen i WordPress 3.9: redigeraren på framsidan (front-end editor).

Vi demonstrerade även denna nya funktion igår kväll, på säsongens första träff med WPKafé. WPKafé är gratis träffar för WordPressnybörjare, som arrangeras en gång/månad runt om i Stockholm. Igår var temat ”trendspaning” och vad passar då bättre än denna nya funktion i kommande version av WordPress.

Här är en genomgång av den nya redigeraren i WordPress 3.9:

WordPress 3.9 är planerat att släppas den 15:e april. Vi fortsätter våra betatester och kommer givetvis, precis som tidigare, att ha en mer ingående analys och redovisning av nya WordPress så snart det är här.

Några frågor eller funderingar på det? Lämna gärna en kommentar här nedan!

You Might Also Like