Sveriges 100 bästa sajter med FS Data

Internetworld Topp100Igår kväll arrangerade tidningen Internetworld sitt årliga evenemang Topp100, där Sveriges 100 bästa sajter utsågs i ett antal olika kategorier. FS Data var givetvis med som huvudsponsor och glad vinstutdelare.

Man kan tycka att det är konstigt att rangordna sajter så här, men vi tycker ändå att det är bra att få ett bevis, ett intyg, på att man utvecklar sin hemsida åt rätt håll, med innehåll, målgrupp och andra faktorer inräknade.

Det gäller att alltid sträva efter att bli bättre och Topp100 är en utmärkt måttstock för detta.

Här är de sajter som vann de olika kategorierna i Topp100 i år:

Peter Siepen med FS Data på Topp100
Peter Siepen med FS Data på Topp100

Ett antal sajter fick även hederspris: Årets hederspriser

Det finaste priset av dem alla, Sveriges bästa sajt, blev Aftonbladet.

Vi vill passa på och gratulera alla vinnare ytterligare en gång!

FS Data hanterar hemsidor (och servrar, e-post, domäner m.m.) för 100 000-tals svenska företag, organisationer och privatpersoner. Våra tjänster passar för allt från mindre sidor och bloggar till avancerade, klustrade och redundanta nätverksinstallationer. Hos oss får alla plats.

En av våra kunder, som fick lite extra plats på Topp100 igår, är Skyltat.se. Här är vår lilla reklamfilm med killarna bakom Skyltat.se, Stellan Löfving och David Stark. Vad tycker ni, är de värdiga vinnare av kategorin årets humorsajt?

You Might Also Like