En intervju med Animero

Vi gillar verkligen våra återförsäljare här på FS Data och vi gör allt i vår makt för att de ska kunna erbjuda så snabba, säkra och stabila tjänster som möjligt till sina kunder.

Våra återförsäljare är på många sätt en förlängning av oss. Det är därför våra återförsäljare får en fortlöpande provision (20 % på varje faktura, domännamn undantaget), har ett kostnadsfritt webbhotellskonto (så de kan testa oss ordentligt) och en särskild kontrollpanel för återförsäljare, med omedelbar aktivering av tjänster.

Under 2014 kommer vi att åka ut på ett antal ”road shows” och träffa våra återförsäljare i olika delar av Sverige. Vi vill gärna få ett ansikte på dessa företag, en närmare och bättre kontakt helt enkelt.

För att utveckla samarbetet med våra återförsäljare ytterligare så vill vi presentera några av dem här i vår företagsblogg. Vem vet, kanske är en av våra återförsäljare ett företag som kan hjälpa er?

Först ut av våra återförsäljare är Marcus Alsterfjord, från Animero i Helsingborg.

– Hej där Marcus, berätta lite om vilka ni är!

AnimeroAnimero är en digital kommunikationsbyrå. Vi startade 2001 och då som ett renodlat produktionsbolag men under året har vi formats om till att bli en fullservicebyrå. Har under åren alltid jobbat digitalt i alla former från film- till webbproduktioner.

Hos oss hittar du allt från webbdesigners och webbutvecklare till regissör, fotograf, AD, 3D-animatör och post-production. Det gör att vi har kompetensen att ta fram allt från hemsidor och onlinekampanjer till reklam- och företagsfilmer.

– En riktig helhetsleverantör. Hur ser en vanlig kund ut hos er?

Marcus på AnimeroI vår värld finns inte någon vanlig kund. Alla kunder och projekt ser oftast helt olika ut. Några kunder gör vi en hemsida till, andra en företagsfilm och en tredje en hel kommunikationsplattform.

– Fullt förståeligt. Varför har ni valt att bli återförsäljare till FS Data?

I första hand pga närheten, vi ser över till era lokaler från våra. Vi tycker det är viktigt med ett nära samarbete och möjligheten att kunna ta ett snabbt möte om det skulle behövas. Har tidigare haft webhotell långt upp i Sverige och inte haft känslan av kontroll.

Andra fördelar är FS datas generösa provision som bara har blivit bättre och bättre med tiden som vi varit återförsäljare. Man får även snabb support i alla typer av ärenden. Från små saker som mailkonfiguration till specialkompilerade program för vår dedikerade Linux-server.

– Hur tycker ni att det fungerar att vara återförsäljare till oss?

Enkelt och smidigt. Vi lägger en order åt en kund och resten sköter sig själv. Vi och kunden får inloggningen inom 1 timme. Samtidigt som vi inte behöver besvära oss med faktureringen.

– Avslutningsvis, finns det något som ni saknar hos oss?

Kommer inte på något för tillfället. Tycker att vi har en bra dialog så det vi saknat tidigare har ni kunnat lösa på ett eller annat sätt.

Med de orden tackar vi Marcus och Animero. Besök gärna Animero för mer information om deras tjänster.

Är ni en återförsäljare som vill synas i vår blogg? Kontakta oss gärna om det på marknad@fsdata.se.

You Might Also Like