Gör som fåglarna – flytta söderut!

Fr o m idag och två veckor framöver (9-22/12) erbjuder vi ett års kostnadsfritt webbhotell (värde: 1788 – 3468 kr) vid köp av vår flytthjälp (för 495 kr). Med vår flytthjälp flyttar vi både hemsida och e-post från ert gamla webbhotell till oss.

Webbhotell utan kostnad i ett år!

Våra webbhotellspaket erbjuder gott om utrymme (70-90 GB) och trafik (300-600 GB/månad), stöd för ett obegränsat antal domännamn och e-postadresser samt tillgång till både Linux (med PHP, Ruby on Rails, MySQL m.m.) och Windows (med ASP, .NET, MS SQL m.m.). Dessutom är vår kundtjänst tillgänglig via telefon och e-post, även kvällar och helger.

Här finns mer information om våra webbhotellspaket: FS Data, Webbhotellspaket

Vill ni köra WordPress? Då är ett webbhotellspaket hos oss helt rätt alternativ. Våra servrar är optimerade för WordPress och vi tipsar ofta om hur man kan förbättra sin WordPress-sida i vår blogg. Det är inte utan anledning som den officiella svenska WordPress-portalen finns hos oss på FS Data.

Läs gärna mer om WordPress hos FS Data här: FS Data, WordPress hos FS Data

Har ni en e-handelsida? Då är det viktigt att den är så snabb och tillgänglig som möjligt. Varje sekund räknas och våra servrar har mindre beläggning (färre antal kunder/server) än många andra webbhotell, vilket ger våra kunder en klar fördel med sina e-handelssidor.

Vi har mer tips för e-handlare här: FS Data, Fakta om e-handel

Vill ni själva kunna kontrollera era tjänster? Vill ni kunna växa upp till en större (eller mindre) lösning vid behov? Vill ni ha en leverantör som är miljövänlig, som värnar om er integritet, ett familjeföretag som fokuserar på sina kunders behov och som gör allt för att just ni ska bli nöjda? Då är FS Data rätt för er!

Missa inte argumenten här: FS Data, Varför välja FS Data

Passa på nu och gör som fåglarna – flytta söderut, till sköna Helsingborg, med ett webbhotellspaket hos oss. Ni får ett år helt fritt, vid köp av vår eminenta flytthjälp. Varmt välkommen ner till värmen!

Beställ här nu: Beställ webbhotell hos FS Data

Några frågor på detta? Lämna då gärna en kommentar här nedan.

You Might Also Like