Raspberry Jam hos Spotify i Stockholm

Raspberry Pi är minidatorn som har tagit oss på FS Data med storm. Den är så billig och enkel att alla kan testa den, samtidigt som dess grundläggande struktur uppmuntrar till ett större tekniskt intresse (läs: skapar fler nördar).

Raspberry JamDet är därför som vi erbjuder gratis colocation för Raspberry Pi (dock tillfälligt pausat) och sponsrar Raspberry Pi-träffarna Raspberry Jam.

Efter två lyckade träffar med Raspberry Jam i Helsingborg så är det nu dags för en tredje träff. Nästa Raspberry Jam går av stapeln lördag den 16 november kl. 12-16, på Spotifys kontor i Stockholm.

Under denna träff kommer r-pi.se att visa upp Raspberry Pi-projekt med trafikljus och Libre Office. Man kommer även kunna testa PiFace och Raspbian Wheezy. Dessutom kommer mediaspelaren Showtime att demonstreras och det lär dyka upp både ett och annat projekt från deltagarna.

Spotify bjuder alla deltagare på fika och FS Data står givetvis, precis som tidigare, för hallonpajerna. Vi kan även berätta mer om vår colocation för Raspberry Pi (samt webbhotell, servrar och domännamn) för de som vill veta mer om detta.

Antalet platser är begränsade på Raspberry Jam hos Spotify och det är först till kvarn som gäller. Anmälan måste ske senast 14/11! Så anmäl dig på Raspberry Jams hemsida snarast möjligt. Hoppas vi ses där!

You Might Also Like