Snart dags för SSWC 2013

I morgon är det dags för årets stora händelse i webbsverige. Det är Sweden Social Web Camp (SSWC), som för 5:e året i rad går av stapeln på Tjärö i Blekinge skärgård. En helg där 400 nördar samlas på en ö och diskuterar allt från API:er och startups till crowdsourcing och öppen data.

FS Data är givetvis, återigen, med som sponsor och deltagare på SSWC. Även i år kommer vi att bidra positivt till alla deltagares upptid genom att bjuda på grillad korv (med vegetariska alternativ) framåt kvällskanten. Och vi kan lova att årets korvgrillning kommer bli något alldeles extra. 😉

FS Data älskar SSWC

SSWC är en sk. knytkonferens, där deltagarna själva sätter agendan för helgen. Expertisen är både stor och bred, undertecknad har själv pratat om allt från molntjänster till nya toppdomäner under tidigare år. Vi kommer att bidra på liknande sätt under SSWC även i år, med våra kunskaper om t ex webbhotell, domännamn och servrar.

Årets deltagare på SSWC, från oss på FS Data, är Jonathan Sulo (branschveteran), Jack Lind (drifttekniker, bl a ansvarig för vår Raspberry Pi-colocation) och Tobias Rangbo (teknisk säljare som kan det mesta om våra tjänster).

Om du springer in i oss på SSWC, kom gärna fram och säg hej!

Vi kommer att sammanfatta vår upplevelse av SSWC här i bloggen nästa vecka, men om du redan nu vill veta mer om denna knytkonferens så kan vi varmt rekommendera denna lilla film: Filmen om Sweden Social Web Camp 2012

Vi ses förhoppningsvis på Tjärö!

You Might Also Like