WordPress Sverige väljer FS Data

FS Data är ett WordPress-vänligt webbhotellÄven om vi på FS Data gillar alla hemsidelösningar som gör det enkelt för våra kunder att lyckas med sina hemsidor och e-handelslösningar så är vi lite extra förtjusta i WordPress. Det är världens mest populära hemsidelösning mycket tack vare dess enkelhet, öppenhet och många möjligheter till anpassning.

Vi arbetar aktivt för att vårt webbhotell och våra servertjänster ska fungera så bra som möjligt med WordPress. Därför är WordPress-sidor oftast snabbare, säkrare och stabilare hos oss än hos andra webbhotell. Vi använder givetvis själva WordPress för vår egen hemsida.

FS Data är även med och stödjer olika WordPress-relaterade projekt, såsom WordPress-träffarna WordCamp och WPKafé i Stockholm samt WPBar i Helsingborg. Vi har även sponsrat den kostnadsfria e-boken Webbpublicering med WordPress, som ger alla möjlighet att snabbt och enkelt lära sig WordPress.

FS Data är ett WordPress-vänligt webbhotell, helt enkelt.

Det är därför extra roligt för oss att WordPress Sverige, den officiella svenska portalen för WordPress i Sverige, nu har flyttat över till en VPS hos oss. Deras hemsida och forum snurrar på snabbare än någonsin tidigare, vilket vi hoppas kan bidra positivt till deras utveckling.

WordPress Sverige är en samlingssida för de eldsjälar som översätter WordPress till svenska. De har även ett utmärkt forum där man kan få svar på de flesta frågor relaterade till WordPress. Det är mycket tack vare WordPress Sverige som WordPress har fått en så stor spridning och användarbas i Sverige.

Besök gärna WordPress Sverige här: WordPress Sverige, den officiella svenska portalen

You Might Also Like