Våra medarbetare: Nicklas Andersson

Nicklas Andersson, FS DataDags för en ny medarbetarintervju här i vår blogg. Denna gång har turen kommit till Nicklas Andersson, som arbetar som drifttekniker hos oss, efter önskemål från Nini. Nicklas har nyligen blivit pappa, men ändå tagit sig tid till att vara med på denna intervju.

Nicklas kom till oss för ett år sedan när vi tog över det lokala företaget PC-Doctorns kunder samt flera medarbetare. Han ingår i vårt team med skarpa tekniker som ser till att våra tjänster fungerar så bra, snabbt och säkert som möjligt. Nicklas har även ett av företagets mest imponerande skägg, som det sig bör när man är tekniker.

– Först och främst, grattis till lillgrabben! Hur känns det att bli pappa?

Det känns helt underbart att bli pappa. Jag kunde inte alls föreställa mig hur det skulle vara. Det känns hur coolt som helst.

– Hur tycker du att det går att kombinera föräldraskapet med ditt arbete på FS Data?

Jag tycker att det har gått bra. FS Data har stöttat mig mycket. Just nu är jag pappaledig.

– Du kom till oss när PC-Doctorn gick omkull. Hur tycker du att det är att arbeta hos oss?

Det är riktigt kul att arbeta på FS Data och det känns som ett riktigt bra sammansvetsat gäng man har kommit till. Här på FS Data så arbetar jag framför allt med drift av våra servrar och en del av gamla PC-Doctorns kundmiljö som FS Data tog över efter konkursen. En arbetsdag innehåller allt från att konfigurera ett e-post konto till att installera olika servrar i våra rack så det är stor variation på arbetet.

– Vad gör du annars, när du inte sitter framför en datorskärm?

Oj, innan jag blev pappa så åkte jag land och rike runt och gick på olika konserter. Nuförtiden så är det mycket blöjbyten och matning av min son som är drygt 2 månader gammal samtidigt som jag försöker umgås med min underbara sambo.

Vem tycker du vi ska intervjua härnäst och vad vill du ställa för fråga till den personen?

Michael på vår försäljningsavdelning. Han ska svara på frågan: vad är det bästa med försäljningsyrket?

Tack för det Nicklas! Nu ska vi inte störa mer under föräldraledigheten, utan hoppas att du får gott om tid för din lilla familj. FS Data är ett familjeföretag som värnar om sina medarbetares familjer och det glädjer oss att se den tillväxt som sker lite överallt. Ju fler nördar vi blir, desto bättre för oss alla! 🙂

Härnäst står då Michael Andersson på tur för intervju bland våra medarbetare. Missa inte heller våra tidigare intervjuer med bl a Nini Hansen, Fredrik Jedeur-Palmgren, Viktor Olsson, Henrik Andersén, Andreas Hagberg och Jonathan Gabor.

You Might Also Like