Nu är .se domäner billigast hos oss

.se domän 45 krFr o m idag, den 1/3 2013, inför vi ett nytt pris på registrering av .se domäner. 1 års registrering av en .se domän kostar nu 45 kr + moms. Det är inget tillfälligt pris, utan vårt nya ordinarie pris för .se registreringar.

Förra månaden lanserade vi en domänhanterare hos oss. I domänhanteringen kan man fritt peka ett obegränsat antal domäner och subdomäner samt få riktig e-post till sina domännamn. Allt genom ett enkelt webbgränssnitt.

Vår domänhantering har uppskattas väldigt, både av nya och befintliga kunder. Vi vill nu att fler ska få upp ögonen för denna tjänst. Det är därför som vi introducerar det lägsta priset på .se domäner i Sverige (och världen).

Vi begränsar inte antalet .se domäner som man kan registrera till detta låga pris hos oss. Ju fler, desto bättre. Vårt ordinarie pris för förnyelser av .se domäner kvarstår likaså (en förnyelse kostar endast 90 kr + moms/år).

Här finns all information om våra domänpriser: Domäner & priser hos FS Data

Så passa på och registrera världens billigaste .se domäner hos oss.

Med ett domännamn hos oss så får ni kostnadsfritt tillgång till vår nya domänhantering. Bland våra medarbetare märks några av de främsta experterna i domänbranschen. FS Data var ett av de första företagen att erbjuda registreringar av .se domäner och vi är fortfarande en, av ett fåtal, svenska ICANN-ackrediterade registrarer.

Hos oss är domäner inte bara billiga utan även enkelt, säkert och skickligt hanterade.

You Might Also Like