WP-Kafé, WordPress-träffar för nybörjare

Kan man få för mycket av WordPress? Vi tror inte det.

WP-KaféFS Data har tidigare varit med och sponsrat WordCamp i Stockholm samt arrangerat #wpbar i Helsingborg. Nu är det dags för oss att vara med på nästa WordPress-träff – WP-Kafé!

WP-Kafé är en serie av WordPress-träffar som kommer att hållas månadsvis i Stockholm här i vår. Dessa träffar är lite mer inriktade på nybörjare, på de som är nyfikna på WordPress och som vill lära sig mer.

Varje träff med WP-Kafé har ett tema och en talare, med diskussioner och praktisk användning av WordPress. Man kommer kunna testa att använda WordPress, att skriva inlägg, installera teman osv. Dessutom kommer ett antal WordPress-experter att vara på plats och erbjuda mer ingående support och hjälp till de som önskar få detta.

Och vi kommer givetvis att dricka riktigt gott kaffe.

Initiativtagare till WP-Kafé är Bloggcoach, som är Sveriges största WordPress-utbildare. Bland talarna på WP-Kafé i vår märks bl a Sveriges främsta WordPress-författare Thord Daniel Hedengren, SEO-experten Nikke Lindqvist och innehållsproffsen Jennifer Bark och David Stark.

Målet med WP-Kafé är att få fler att få upp ögonen för nyttan och möjligheterna med WordPress. Ju fler vi är, desto bättre blir det. Nivån på WP-Kafé är därför lite mer grundläggande och enkel än på t ex WordCamp och #wpbar.

Alla är dock varmt välkomna till WP-Kafé, både nybörjare och experter.

Första WP-Kafé kommer att gå av stapeln måndag den 11:e februari kl. 18:30 på Drop Coffee. Kvällens tema är ”Grunderna i WordPress” och talare denna kväll är TDH och Ola Hedin. FS Data är givetvis med och erbjuder teknisk support. Dessutom får en lycklig vinnare ett webbhotellspaket hos oss denna kväll.

Här är chansen för alla som är nyfikna på WordPress – kom förbi och prata WordPress med oss på WP-Kafé!

You Might Also Like