WooCommerce på svenska

En av våra mest uppskattade serier med blogginlägg här på FS Data, det var de tidigare inläggen om hur man sätter upp en e-handel i WordPress med WooCommerce. Det glädjer oss att så många läser dessa inlägg och att vi fortfarande får kommentarer och frågor där.

Efter att denna bloggserie publicerades förra året så har WooCommerce uppdaterats rätt flitigt. Det har lett till att den svenska översättningen, som var aktuell under vår bloggserie, inte längre har fungerat ordentligt. Det tycker vi är synd.

Därför har vi nu, i samarbete med WordPress och WooCommerce-konsulten Björn Sennbrink, tagit fram en ny svensk översättning av WooCommerce. Denna översättning kommer vi att hålla fortsatt uppdaterad, åtminstone ett år framöver. Den kostnad som denna översättning medför, det står vi på FS Data för.

Den svenska översättningen av WooCommerce är fritt tillgänglig för nedladdning i våra manualer:

Svensk översättning av WooCommerce

Översättningen kan laddas ner och användas fritt, oavsett om man är kund till oss eller ej. FS Data är ett WordPress-vänligt webbhotell och ett utmärkt val av webbhotell för e-handel. Men vi vill främst att så många som möjligt ska få upp ögonen för möjligheterna med WordPress och WooCommerce.

I våra manualer har vi även samlat våra tidigare inlägg om e-handel i WordPress med WooCommerce:

  1. E-handel med WordPress – Installera WooCommerce och lägg till produkter
  2. E-handel med WordPress – Frakt och moms i WooCommerce
  3. E-handel med WordPress – Paypal, Payson och Klarna i WooCommerce
  4. E-handel med WordPress – Orderflöde med rabatter samt trogna kunder
  5. E-handel med WordPress – Tips på bra tillägg för WooCommerce

You Might Also Like