Hantera era domäner hos oss

En av de mest önskade och efterfrågade funktionerna bland våra kunder, det är en riktig ”domänhanterare”.

Vi har sedan en lång tid tillbaka erbjudit möjlighet till hantering av domäner och subdomäner med koppling till våra tjänster via vår kontrollpanel. Om man har haft behov av andra typer av pekningar, t ex mot externa adresser, så har vår kundtjänst ordnat detta. Även om det har fungerat så har det inte alltid varit helt optimalt.

Därför lanserar vi nu riktig domänhantering, för fri hantering av domännamn och subdomäner via vår kontrollpanel.

Domänhantering hos FS Data

Med vår nya domänhantering kan man enkelt lägga till och ta bort domäner och subdomäner hos oss. Dessa kan kopplas till befintliga tjänster och även pekas till externa adresser. Vi erbjuder stöd för DNS-pekningar av typerna A, CNAME, MX och TXT. Den nya domänhanteringen ingår helt kostnadsfritt för alla kunder med vår kontrollpanel.

Utöver möjligheten att hantera pekningar av domännnamn så erbjuder vi även stöd för aktivering och användning av e-post. E-posten som ingår i vår domänhantering, det är vår utmärkta och kostnadsfria e-posttjänst E-post Bas.

Befintliga kunder hittar vår nya domänhantering i kontrollpanelen, direkt under ”Domännamn” i högermenyn.

Läs mer/beställ

– Läs gärna mer om (och beställ) domänhanteringen på vår hemsida: Domänhantering hos FS Data

Manual/hjälp

– En manual för domänhanteringen finns även här: FS Data manualer, Domänhantering

Vi välkomnar givetvis alla förslag på förbättringar och utökningar av vår domänhantering. Lämna bara en kommentar här. Om ni hittar någonting felaktigt, medddela oss då gärna om det också. Vi har testat den nya domänhanteringen en tid, men små fel kan ändå uppstå. Våra utvecklare har dock möjlighet att snabbt åtgärda detta.

You Might Also Like