Dubbelt av allt – till halva priset!

I år kommer tomten lite extra tidigt om man är kund hos oss på FS Data. Idag har vi nämligen DUBBLERAT innehållet i våra webbhotellspaket FS Premium XL och FS Pro XL. Det är en rejäl uppgradering, som gäller för både nya och befintliga kunder med dessa paket.

Här är en liten överblick:

FS Premium XLFS Pro XL
Utrymme hemsida10 GB 20 GB20 GB 40 GB
Utrymme e-post25 GB 50 GB25 GB 50 GB
Trafik/månad150 GB 300 GB300 GB 600 GB

För fullständig information om uppgraderingen, besök sidan om våra webbhotellspaket. Uppgradering gäller alla kunder som har dessa webbhotellspaket hos oss under december 2012.

Undrar ni varför vi gör så här? Jo, vi tror på långa och bra förhållanden med våra kunder. Vi vill att det ska löna sig att fortsätta vara kund hos oss. Våra kunder är ändå världens bästa kunder.

Men inte nog med det.

För att ge ännu fler tillgång till denna uppgradering så HALVERAR vi priset på FS Premium XL och FS Pro XL det första året, för alla nya kunder som beställer här i december. Dessutom plockar vi även bort vår startavgift!

FS Premium XLFS Pro XL
Startavgift495 kr 0 kr495 kr 0 kr
Månadsavgift (kvartal betaln.)149 kr 75 kr289 kr 145 kr
BeställBeställ

Om ni inte har ett webbhotellspaket hos oss, passa på och beställ redan idag! Vi hjälper er gärna att flytta över er hemsida till oss och vi erbjuder 30 dagars öppet köp. Läs gärna mer om varför ni ska välja FS Data.

You Might Also Like