SSWC 2012, en liten återblick

_MG_0168

Under helgen som var så gick Sweden Social Web Camp, eller SSWC, av stapeln ute på Tjärö i Blekinge skärgård. SSWC är den största svenska knytkonferensen, där deltagarna själva bestämmer innehållet. Det är en väldigt öppen, hjärtlig och festlig tillställning, en blandning av såväl arbete som nöje.

Även om SSWC är ett socialt evenemang så är upplevelsen väldigt personlig. Man måste helt enkelt vara där för att verkligen förstå dess storhet. Om ni har missat det tidigare – se då till att boka en biljett till nästa år!

Vi på FS Data var givetvis på plats, både som deltagare och som sponsor. Om dagarna diskuterade vi allt från domännamn och servrar till e-handel, WordPress och sociala medier med gamla och nya bekantskaper. Om kvällarna grillade vi korv, sjöng allsång och beundrade brinnande får (oroa er inte, det var ett träfår).

Om ni missade SSWC i år, eller vill minnas det lite till, så kan vi varmt rekommendera följande länkar:

Avslutningsvis så vill vi tacka alla deltagare, sponsorer och Tjärö för årets upplaga av SSWC. Det var helt otroligt roligt, med 460 nördar på en liten ö. Mest tack givetvis till Tomas Wennström och Kristin Heinonen som arrangerade det hela, för 4:e året i rad, som nyblivna föräldrar och allt. Vi hoppas få träffa er alla nästa år på SSWC 2013! 🙂

You Might Also Like