Glada nyheter till våra återförsäljare

Återförsäljare, återförsäljare, återförsäljare. Nu ska vi inte gå lika långt som en viss VD för ett programföretag, men vi kan egentligen inte nog uttrycka hur mycket vi uppskattar våra kära återförsäljare.

För en tid sedan introducerade vi 20 % fortlöpande provision för alla våra återförsäljare. Denna intäktsdelning bygger på vår övertygelse om långa och meningsfulla relationer, med både kunder och återförsäljare. Gensvaret på detta har varit uteslutande positivt, vilket glädjer oss väldigt.

Vi har även fått ett flertal förslag och idéer om ytterligare förbättringar för våra återförsäljare, som vi nu utvärderar inför framtiden. Det finns redan ett antal spännande projekt planerade, men vi lyssnar gärna till alla önskemål. Så fortsätt höra av er!

När vi introducerade vår nya provisionsmodell så skedde det med ett introduktionserbjudande, där våra återförsäljare fick ett eget – helt kostnadsfritt – webbhotellspaket hos oss. Detta erbjudande var dock tidsbegränsat och efter förfrågningar så har vi nu infört det permanent.

Så nu får alla återförsäljare med vår nya provisionsmodell ett kostnadsfritt webbhotellspaket hos oss. Det är fortsatt kostnadsfritt så länge man har betalande kunder hos oss.

När vi ändå pratar om våra återförsäljare så kan vi passa på att besvara några vanliga frågor:

– Era webbhotellspaket kostar mer än paketen hos olika budgethotell. Varför ska våra kunder köpa dessa?

När det gäller webbhotell så får man det man betalar för. Ju billigare det är, desto fler kunder behöver man få in på samma server. Det ger långsammare hemsidor och sämre affärer. FS Data prioriterar kvalitét framför kvantitet.

– Ni har infört en ny tjänst (t ex e-posttjänsterna som nyligen infördes). Kan vi sälja denna tjänst också?

Givetvis! Alla nya tjänster som vi inför har även våra återförsäljare möjlighet att förmedla till sina kunder. Provisionsmodellen är densamma, om inte annat anges.

– En kontrollpanel för återförsäljare, där man kan hantera alla sina kunder, när kommer det?

Det kommer faktiskt här i höst. Vi har tagit fram en helt ny kontrollpanel, som lanseras inom kort (den betatestas just nu, så vi vill inte gå ut med något datum). Med detta följer även en kontrollpanel för våra återförsäljare.

Det var allt om våra återförsäljare för denna gång. Missa inte att läsa mer om varför man ska bli en återförsäljare och ansök om att bli återförsäljare på vår hemsida. Om du har några frågor om att vara återförsäljare, kontakta gärna vår ÅF-specialist, J-P, direkt på 042-19 70 35 eller fredrik.jedeur-palmgren@fsdata.se.

You Might Also Like