Öppet som vanligt, hela sommaren

Sommar, sol och strålande support! Det är vad vi har att se fram emot de närmaste månaderna på FS Data. Även om semestertiderna har börjat hos oss så kommer vår kundtjänst att vara öppen precis som vanligt, hela sommaren.

Här är våra ordinarie öppettider (som gäller även i sommar):

Måndag-torsdag: 8-22, fredag: 8-17, lördag-söndag: 10-15

På midsommarafton (fredag denna vecka) är vår kundtjänst öppen 10-15 och i morgon stänger vi kl. 17.

Våra tekniker har givetvis full beredskap även i sommar och jouren är tillgänglig 24/7 för kunder med jouravtal hos oss. Även om bemanningen i vår kundtjänst, pga semestrar, kommer att vara lägre än normalt så kommer vi givetvis att erbjuda lika snabba och bra svar som vanligt.

Så om ni vill komma igång med ett nytt webbprojekt, installera ett Exchange-konto med delade kalendrar eller behöver hjälp med en server – kontakta oss då gärna. Vi är redo att hjälpa till, hela sommaren lång!

Ni har väl inte missat vår stora kampanj med 50 % rabatt på alla våra tjänster?

Vi kommer likaså att fortsätta blogga här i sommar, om än med lite färre antal inlägg i veckan. Om ni har förslag eller önskemål om inlägg hos oss så är det alltid välkommet. Lämna bara en kommentar här nedan.

You Might Also Like