FS Data vs. det svenska vemodet (kampanj & tävling)

Fotbolls-EM 2012 är över för Sverige. Det som skulle bli en folkfest, med svensk fotboll över midsommar (och längre än så), tog slut redan i gruppspelet. Nu står vi kvar här med en känsla av vemod, saknad och sorg.

Men så ska vi inte ha det!

Även om vi är stora fotbollsentusiaster på FS Data så är vi desto större optimister. Vi tänker inte deppa ihop och vi kommer göra allt vi kan för att sprida lite mer glädje i dessa deprimerande fotbollstider.

– 50 % rabatt på alla våra tjänster

Det som får flest människor att le hos oss, det är våra kampanjer. För att alla – från fotbollsmorsor till statistiknördar – ska bli nöjda så kör vi igång ett erbjudande med hela 50 % rabatt på alla våra tjänster, under det första året.

Erbjudandet gäller mellan 19/6 – 1/7, för alla nya kunder, oavsett om man beställer ett webbhotellspaket, e-postpaket eller ett serverpaket (dedikerade servrar, co-location och VPS:er).

Här är några exempel på våra kampanjpriser:

Med så här bra priser spelar det inte ens någon roll om midsommar regnar bort. Så beställ nu och glädjs över våra stabila, snabb och säkra tjänster ett helt år här framöver.

– Vi delar ut fina EM-prylar, varje dag

En av våra glada medarbetare (hej Marcin!) kom precis hem från Polen. Där nere passade han på att köpa ett helt gäng med snygga och officiella EM-prylar. Allt för att vi skulle få ge bort dessa saker till er.

Varje dag, mellan 19/6 – 1/7, ger vi bort en EM-pryl till en av de som twittrar, bloggar eller sprider info om vår EM-kampanj på Facebook. I potten ligger 8 stycken EM-halsdukar, en EM-handduk och en riktigt stilig EM-tröja (t-shirt).

För att vara med och tävla, länka bara till det här inlägget. Om du twittrar, nämn gärna oss (@fsdata). Om du kör Facebook, dela då gärna inlägget från vår Facebooksida. Bara så att vi inte missar någon. 🙂

Vinnarna utses av marknadsavdelningen på FS Data och meddelas dagligen. Det går givetvis att vara med och tävla och länka till detta inlägg varje dag. Spam är dock inget vi vill uppmuntra till.

Har ni några frågor eller funderingar kring detta? Lämna gärna en kommentar!

You Might Also Like