E-post Premium, en bättre e-posttjänst

Med introduktionen av vår nya kostnadsfria e-posttjänst E-post Bas så gör vi även om om våra tidigare Exchange-konton (Exchange Plus 1, Exchange Plus 2) och lanserar en ny, premiumfokuserad, e-posttjänst: E-post Premium.

E-post Premium inkluderar 25 GB utrymme/konto (E-post Bas har 5 GB utrymme/konto). Det är ett komplett Exchange-konto, med fullt MAPI-stöd, vilket ger möjlighet till (delade) kalendrar, kontakter, uppgifter m.m.

Stöd för ActiveSync ingår likaså, med fler mobila funktioner såsom ”push mail” (omedelbara e-postnotifieringar), ”local device swipe” (radera data på stulna telefoner) och bättre certifikathantering (utökad säkerhet).

Även denna e-posttjänst hanteras av vår snabba och stabila Microsoft Exchange Server-miljö, med fullständig redundans och lastbalansering, samt marknadens främsta lagringslösning.

Säkerheten är omfattande och våra regelbundna backuper gör det möjligt att återställa all data, eller delar av data, på väldigt kort tid. Vårt effektiva virus- och spamfilter ingår givetvis också i samtliga E-post Premium-konton.

E-post Premium är e-posttjänsten med extra allt, för de som vill kommunicera och samarbeta bättre.

Kostnaden för E-post Premium är endast 65 kr exkl. moms/månad. Oss veterligen erbjuder ingen annan svensk leverantör fullständiga Exchange-konton till ett här så lågt pris.

Samtliga kunder hos oss, med våra tidigare Exchange-konton, kommer att uppgraderas till denna nya e-posttjänst – utan någon extra kostnad. Separat information om detta skickas ut till berörda kunder inom kort.

Om ni är seriösa med er verksamhet och vill dra nytta av den bästa, mest säkra och stabila e-posttjänst som finns idag – skaffa er då E-post Premium hos oss. Era medarbetare, kunder och partners kommer att tacka er för det.

Läs gärna mer om E-post Premium här.

Ni vet väl att vi erbjuder öppet köp i 30 dagar? Ta inte våra ord för hur bra E-post Premium är – testa det själva!

You Might Also Like