E-post Bas, en kostnadsfri e-posttjänst

Dags för en världspremiär! Idag har vi det stora nöjet att få introducera en helt ny tjänst hos oss: E-post Bas.

E-post Bas är en kostnadsfri e-posttjänst, baserad på Microsoft Exchange Server. I E-post Bas ingår det 5 st e-postkonton, med 5 GB utrymme i varje konto. E-post Bas är en snabb, säker, stabil och mobil e-posttjänst. Med den webbmail och det mobila stöd som ingår så kan man läsa sin e-post från vilken dator eller mobiltelefon som helst.

E-post Bas är en tjänst för de som snabbt och enkelt vill komma igång med e-post till ett domännamn.

Vår Exchange Server-baserade e-postlösning är både lastbalanserad och klustrad, för fullständig redundans. Alla e-post (och kalendrar, kontakter, uppgifter m.m.) lagras på en av marknadens bästa och mest säkra lagringslösningar.

FS Data hanterar över 50 000 aktiva e-postkonton, vilket gör oss till en av världens största Exchange-leverantörer. E-post Bas är dessutom, oss veterligen, den första kostnadsfria e-posttjänst som baseras på Exchange.

Även om E-post Bas är en kostnadfri tjänst så erbjuder vi samma service och support som för våra övriga tjänster.

Läs gärna mer om E-post Bas här.

Med E-post Bas är det även enkelt att uppgradera till E-post Premium, vår främsta och mest kompletta e-posttjänst. I E-post Premium ingår det 25 GB utrymme per konto, med delade kalendrar, kontakter, uppgifter m.m samt ActiveSync-stöd (ännu bättre mobilt stöd + ytterligare säkerhet).

Läs gärna mer om E-post Premium här.

Sist men inte minst, eftersom vi är ett svenskt företag och tillhandahåller våra e-posttjänster från svenska servrar (i Helsingborg) så kan vi erbjuda högre personlig integritet och säkerhet. Detta till skillnad från många utländska e-postleverantörer, som lyder under olika övervakningslagar.

You Might Also Like