Byte av lagringslösning för Exchange utförd

Vi vill kort meddela att det tidigare utannonserade bytet av lagringslösning för vår Microsoft Exchange-baserade e-postlösning nu är framgångsrikt utfört.

Arbetet med detta byte har utförts nattetid, de senaste veckorna, vilket minimerade påverkan på våra kunders e-post. Ingen data gick förlorad under detta omfattande ingrepp, utan det var en väl planerad och utförd migrering. Våra tekniker ska ha en eloge för detta.

Vår klustrade och lastbalanserade Exchange-lösning lagrar nu all data (e-postmeddelanden, kalendrar, uppgifter osv.) på Dell Compellent, som är en av världens absolut främsta SAN-lösningar. Detta ger våra kunder en ännu säkrare, snabbare och stabilare e-posttjänst.

Och så var det en sak till med vår e-posttjänst… men det får ni vänta med att höra om till nästa vecka. 😉

You Might Also Like