Återförsäljare med 20 % provision på alla fakturor

Webbdesigners och utvecklare, reklambyråer och kampanjföretag, IT- och e-handelsleverantörer. Många är de företag som erbjuder webbhotell, domännamn och servrar genom vårt smidiga återförsäljarprogram. Med oss som leverantör erbjuder de sina kunder en snabb, säker och stabil lösning – utan att behöva bry sig om tekniken bakom det hela.

FS Data har, sedan flera år tillbaka, ett väldigt populärt återförsäljarprogram. Men vi strävar alltid efter att bli bättre. Därför introducerar vi nu en riktigt god nyhet för våra återförsäljare.

– 20 % fortlöpande provision!

Istället för att man som återförsäljare bara får provision på den första fakturan, som hos många andra aktörer i vår bransch, så får man nu 20 % i provision på alla fakturor* som ens kunder får från oss. Det är en sk. intäktsdelning, eller revenue sharing, som kan generera riktigt fina belopp.

Vi tror på långa och meningsfulla relationer, med både kunder och återförsäljare. Som återförsäljare hos oss så kan man vara säker på att vi gör allt i vår makt för att kunderna ska vara kvar så länge som möjligt (och generera så mycket provision som möjligt).

Här är några exempel på vår nya provision:

Årsvis provision
Återförsäljare # 1

10 st FS Premium XL

Första året: 8 529 kr
5 st FS Pro XL

Därefter: 7 044 kr
Återförsäljare # 2

5 st FS Premium XL

Första året: 6 232 kr
3 st VPS Premium

Därefter: 5 441 kr
5 st Exchange Plus 1

Återförsäljare # 3

25 st FS Pro XL

Första året: 27 135 kr
25 st Exchange Plus 1

Därefter: 24 660 kr
15 st Exchange Plus 2

– Introduktionserbjudande!

För att lyfta fram detta nya provisionsupplägg lite extra så erbjuder vi alla återförsäljare ett helt kostnadsfritt webbhotellspaket (FS Premium XL) hos oss. Det gäller både befintliga återförsäljare, som går över till den nya provisionen, samt nya återförsäljare. Webbhotellspaketet är kostnadsfritt så länge ni har betalande kunder hos oss.

Befintliga återförsäljare kommer att få ytterligare information om den nya provisionen via e-post inom kort.

Det här introduktionserbjudandet gäller t om den 1/7, så passa på och bli återförsäljare nu.

– Bli en återförsäljare!

Det enda som behövs för att man ska kunna bli återförsäljare till oss, det är att man har en F-skattsedel. Läs gärna mer om vårt återförsäljarprogram eller kontakta vår ÅF-specialist, J-P, direkt på 042-19 70 35 eller fredrik.jedeur-palmgren@fsdata.se.

* Undantaget denna provision är fakturor avseende domännamn, där vi inte har några marginaler. I gengäld kan man, som återförsäljare till oss, erbjuda domäner till extremt låga och attraktiva priser (från 90 kr exkl. moms).

You Might Also Like