Våra medarbetare: Fredrik Jedeur-Palmgren

Dags för en ny medarbetarintervju här i vår blogg. Nu har turen kommit till Fredrik Jedeur-Palmgren, som har arbetat på FS Data sedan 2004. Fredrik är en riktigt hurtig solstråle, som sprider glädje och bra musik (dock inte Christer Sjögren) på vårt kontor.

– Hej där J-P, berätta lite kort om dig själv!

Jag heter Fredrik Jedeur-Palmgren, men kallas för J-P eftersom vi har rätt så många Fredrik här på kontoret. Jag är gift och har tre söner, från 16 till 20 år. Bollsporter hör till mina främsta intressen, där jag spelar volleyboll minst en gång i veckan och badminton eller tennis när tillfälle ges. Är inte mycket för gym, utan är helst ute och rör mig i friska luften, gärna med min familj.

– Hur skiljer det sig att jobba mot återförsäljare istället för vanliga kunder?

Jag arbetar både mot återförsäljare och vanliga kunder. Den största skillnaden är att återförsäljare oftast är mer tekniskt kunniga, att de ställer högre krav och mer ingående vill få reda på tekniska detaljer. Det blir ofta rätt så omfattande samtal med våra återförsäljare, men det uppskattar jag väldigt.

– Vad är mest uppskattat hos oss, av våra återförsäljare?

Det är egentligen många saker som de uppskattar, men om jag ska lyfta fram något speciellt så är det nog våra servrar. Våra servrar är väldigt snabba, kraftfulla och stabila. Dessutom fungerar färdiga lösningar som Joomla, WordPress och andra CMS-verktyg väldigt bra på våra servrar. Till sist är de ofta väldigt nöjda med vår flexibilitet och kundtjänst.

– Hur ser framtiden ut för våra återförsäljare?

Vi har mycket nytt på gång, bl a med en ny kontrollpanel och ett helt nytt provisionssystem som ytterligare kommer att premiera våra aktiva återförsäljare. Kontrollpanelen för våra återförsäljare har utvecklats efter de behov och önskemål som de har. Så framtiden ser väldigt ljus ut här.

– Viktor undrade hur du tycker att FS Data har förändrat under din tid hos oss. Vad säger du om det?

FS Data har gått igenom flera perioder under mina närmare 8 år här. Inledningsvis så var vi väldigt framåt, särskilt på tekniksidan. Efter en tids försiktighet så har vi nu kommit igång på samma linje igen. Det känns riktigt roligt att se hur hela företaget kämpar tillsammans för att bli bättre. Dessutom har vi blivit mycket mer öppna med att konversera och informera våra kunder.

– Vem vill du att vi ska intervjua härnäst?

Jag skulle vilja att vi intervjuar Nini Hansen. Jag skulle vilja att hon berättar lite mer om vårt fina kontor, som hon hade ansvar för att formge och inreda.

Med det tackar vi J-P för pratstunden och önskar honom lycka till, både med friluftslivet och våra kära återförsäljare. Om ni är intresserade av att bli återförsäljare till oss, hör då gärna av er direkt till J-P på 042-19 70 35 eller fredrik.jedeur-palmgren@fsdata.se.

Missa inte heller våra tidigare intervjuer med Viktor, Mari, Henrik, Andreas och Jonathan och håll ögonen öppna inför nästa intervju med Nini.

You Might Also Like