FS Data välkomnar PC-Doctorns kunder

Förra veckan nåddes vi av den tråkiga nyheten att det lokala IT-företaget PC-Doctorn, som har försett oss i Helsingborg med IT-produkter och tjänster sedan 1987, har blivit försatt i konkurs.

När ett företag som levererar webbtjänster går i konkurs så gäller det att agera snabbt, för att undvika störningar.

Vi tog därför skyndsamt kontakt med konkursförvaltaren och tog över samtliga befintliga kunder med webbtjänster hos PC-Doctorn. Detta gick väldigt fort, men samtliga berörda kunder har redan informerats separat via e-post.

Vi vill nu välkomna samtliga berörda kunder från PC-Doctorn i Helsingborg. De tjänster som ni har haft kommer att fortsätta levereras via oss, utan några avbrott. Det kommer att fungera precis som tidigare och vi kommer inte att debitera er något för detta under resterande tid av 2012.

De tjänster hos PC-Doctorn som berörs och som vi nu hanterar är dessa:

  • Terminaltjänster
  • Antivirus
  • Onlinebackup
  • Exchange
  • IP-telefoni

Vi har dessutom även anställt två personer från PC-Doctorn till vårt kontor i Helsingborg. De kommer att hjälpa oss att säkerställa en smidig övergångsprocess, samtidigt som vi förstärks med ytterligare kompetens. Vi vill varmt välkomna dessa nya kollegor till oss också.

FS Data har bedrivit webbhotell, domän och serververksamhet i Helsingborg sedan 1997. Vi sitter nästan granne med PC-Doctorn, i det gamla elverket på Sundstorget. Ni är alltid varmt välkomna förbi oss på kaffe och en pratstund.

Om ni har ytterligare frågor om detta så kan ni även kontakta vår kundtjänst eller konkursförvaltare Ingmar Grönvall.

You Might Also Like