Våra medarbetare: Mari Lindström

Dags för en ny vecka, med en ny medarbetarintervju. Vi har tidigare intervjuat Henrik Andersén, Andreas Hagberg och Jonathan Gabor. Nu är det dags att intervjua Mari Lindström. Om ni ringer eller skickar e-post till oss så är chansen stor att det är just Mari som svarar.

– Hej Mari, vad gör du hos oss och hur länge har du gjort det?

Jag har arbetat på vår kundtjänst/supportavdelning sedan 2003. Där svarar jag på frågor angående det mesta som rör våra tjänster, vilket är allt från tekniska frågor rörande e-post, kundernas webbhotellkonton, domänfrågor till fakturafrågor.

– Hur ser en vanlig dag ut i vår kundtjänst?
En vanlig dag på supporten brukar innebära mycket frågor kring e-post, men det kan även bli frågor om att få ut nytt lösenord, frågor kring flytt av domännamn, var och hur man lägger upp sin hemsida, om att göra ändringar i vår DNS (domännamnsserver), informera om hur vår kontrollpanel fungerar, men även ordna med adressändringar och skicka ut fakturakopior och blanketter för olika ändamål.

– Vad är den vanligaste frågan som vi får in?
Den allra vanligaste frågan vi får in är utan tvekan: ”Jag har bytt dator/mobiltelefon, kan du hjälpa mig lägga upp e-postkontot i mitt nya e-postprogram?”. Denna fråga besvaras även med både text och bilder i våra manualer.

– Vad är roligast med att arbeta i vår kundtjänst?

Att jag får prata med och hjälpa så många trevliga människor och att jag lär mig något nytt varje dag trots att jag arbetat på FS Data så länge. Jag gillar verkligen att lösa problem. Jag har också väldigt lätt för att minnas människor vilket ofta kunderna påpekar och uppskattar.

– Henrik, som vi intervjuade senast, ville veta vad du vill se mer av på FS Data?

Om jag fick välja en sak som jag vill se mer av så är det att den öppna dialogen som vi har börjat föra med våra kunder (både i bloggen, på Facebook och Twitter) ska fortsätta även i framtiden. Det ger nämligen så mycket, både för våra kunder och för oss.

– När du inte arbetar hos oss, vad gör du då?

Min familj som består av sambon, en dotter på 6 år, en son på 3 år, vår sibiriska katt och våra kaniner – umgås jag mycket med på fritiden. Jag och barnen gillar att pyssla tillsammans och hela familjen går då och då promenader i skogen som vi har väldigt nära till där vi bor. Datorn får också en hel del tid (nästan för mycket) då jag gillar både fotoredigering och webbdesign. I övrigt gillar jag att lyssna på musik, läsa böcker, sy och måla.

– Vem vill du att vi ska intervjua härnäst och vad ska vi fråga denna person?

Det skulle vara intressant att få läsa en intervju med Viktor, som arbetar på vår utvecklingsavdelning. Jag skulle vilja veta vad han har för framtidsvisioner och idéer kring våra tjänster.

Med det tackar vi Mari och önskar henne lycka till, både i vår kundtjänst och ute till skogs. Småbarnsföräldrar är som bekant både stresståliga och skickliga på att hantera många saker samtidigt, vilket är riktigt värdefulla egenskaper i en kundtjänst. 🙂

Härnäst ser vi fram emot att få prata med Viktor, som är en av hjärnorna bakom vår kraftfulla och egenutvecklade kontrollpanel. Missa inte det!

You Might Also Like