Årets stora domän-REA: .SE, .NU och .EU för 19 kr

Vi avrundar 2011 genom att inleda årets största domän-REA här på FS Data. Fr om idag och en månad framöver, till den 31/12, så erbjuder vi registreringar av .se, .nu och .eu domäner för endast 19 kr inkl. moms (15,20 kr exkl. moms). Sällan tidigare har det varit så billigt att registrera domännamn!

Det går att köpa hur många domäner som helst under denna tid. Men passa på, de kommer att gå åt fort. Om man vill förnya sina domäner om ett år så är det vårt ordinarie låga pris som gäller då, dvs 90 kr exkl moms.

När det gäller .nu domänerna så rear vi bort totalt 5 000 .nu domäner till detta låga pris. Därefter är det vårt ordinarie låga pris som gäller. Om/när dessa 5 000 .nu domäner registreras, då förtydligar vi det på vår hemsida.

Men inte nog med detta, nu kör vi dessutom igång en riktigt spännande domän-tombola!

Om man köper en domän hos oss under vår domän-REA så kan man vinna en Kindle Fire. Varje måndag under december plockar vi slumpvis ut två domäner, vars ägare vi kontaktar med en utslagsfråga. Ju fler domäner man köper, desto större chans har man att vinna. Vi ger bort totalt 8 stycken sådana här fräcka pekplattor.

Kindle Fire är en pekplatta på 7-tum, med en snabb webbläsare, en uppsjö av appar och bra integration med Amazon. Gizmodo kallar den för en ”allvarlig utmanare till Apples iPad”, PC Mag kallar den ”revolutionerande” och Chicago Sun Times kallar den för en ”underbar enhet”.

Vad de svenska IT- och nyhetssidorna anser vet vi inte, då den ännu inte har lanserats här. Du kan därmed bli en av de absolut första med en Kindle Fire i Sverige.

Så passa på nu, beställ de där domänerna som du har funderat på. Eller registrera de där alternativa stavningarna av ert företagsnamn. Eller varför inte överraska svärmor med ett eget domännamn till jul? 😉

Klicka dig vidare och beställ dina domäner här!

You Might Also Like