Vad ska vi göra av våra gamla servrar?

Världens första webbserver

FS Data har en väldigt kompetent och kraftfull infrastruktur. Till skillnad från många andra i vår bransch så äger vi själva våra serverhallar, servrar, nätverksutrustning och all annan teknik.

I takt med teknikens utveckling så har vi uppgraderat och ersatt våra servrar, för att erbjuda våra kunder så snabba, säkra och stabila tjänster som möjligt. Då vi har varit med rätt så länge nu, närmare bestämt 14 år, så har vi samlat på oss en del gamla servrar.

Även dessa servrar inte är toppmoderna så har de mycket kvar att ge och det vore dumt att bara låta dem samla damm. Vi vill inte sälja/ge bort dem, då vi trots allt har utvecklat en relation till dem (ja, så nördiga är vi).

Därför vill vi fråga er, våra kära kunder och besökare, vad ni tycker att vi ska göra.

[poll id=”4″]

Saknar du något alternativ här ovan? Lämna gärna en kommentar!

You Might Also Like