FS Data stödjer insamling för Steve Jobs

Vi blev alla väldigt tagna av nyheten om Steve Jobs död igår. Han var en föredömlig affärsman, en inspirerande visionär och, viktigast av allt, en älskad familjefar. Det går inte att sätta ord på hans betydelse för vårt IT-samhälle och den tomhet som hans cancer nu har orsakat. Våra tankar går till hans familj, nära och kära.

Vi kan egentligen inte säga något som inte redan har sagts. Men vi kan däremot bidra till en bättre framtid för alla andra som drabbas av cancer.

Tidningen MacWorld upprättade igår, i samarbete med Cancerfonden, en insamling till minnet av Steve Jobs. Cancerfonden är, som ni kanske vet, en ideell organisation som samlar in pengar till cancerforskning. Att vara med och stödja denna minnesinsamling med 10 000 kr var en självklarhet för oss.

Vi vill uppmuntra alla våra besökare, kunder och leverantörer att vara med och stödja denna minnesinsamling. Antingen som privatperson eller företag. Alla bidrag, oavsett storlek, hjälper cancerforskningen och tar oss ett steg närmare en bättre framtid.

Det här är en enkel, hedervärd och bra sak. Till minnet av en man som har gett oss så mycket.

Steve Jobs, tack för allt.

You Might Also Like