Våra medarbetare: Jonathan Gabor

Även om FS Data, historiskt sett, alltid har haft en väldigt tydlig profil så har vi alltjämt varit ett rätt så ansiktslöst företag. Det har förändrats en del sedan vi började blogga, t ex med rundturen på vårt kontor, men vi vill nu ta det ett steg längre, lyfta på skalet och visa upp hjärnorna bakom ett av Sveriges bästa webbhotell.

Därför inleder vi nu en liten följetong på vår blogg, där vi presenterar och frågar ur våra medarbetare. Sist in på FS Data och först på bloggen ut med en presentation är vår nya webbhotellschef, Jonathan Gabor.

– Berätta vem du är och vad du gör på FS Data?
Mitt namn är Jonathan Gabor. Arbetade tidigare för Surftown, men har nu tillträtt som webbhotellschef för FS Data. Min uppgift blir att hjälpa FS Data att utveckla våra webbhotellstjänster vidare för att passa dagens och framtidens kunders behov.

– Vad är det bästa med att arbeta på FS Data?
Deras redundanta kaffemaskiner, placerade på olika geografiska platser (läs: våningar). Jag kallar det hela för ”CoffeeCloud”. Du är aldrig mer än några meter från en rykande färsk kopp kaffe!

– Vad är tråkigast med att arbeta på FS Data?
Än så länge ingenting! Pendlingen är lite jobbig (Jonathan bor i Malmö) när det strular med tågen, men det händer inte så ofta och tar inte särskilt lång tid när det fungerar.

– Hur tror du FS Data ser ut om 5 år?
Om 5 år är FS Data en signifikant leverantör av molntjänster, med allt från den privata WordPress-bloggaren till den multinationella koncernen som kunder.

– Vad gör du när du inte arbetar hos oss?
Spelar amerikansk fotboll, lyssnar på hårdrock eller utvecklar ännu en webbapplikation som aldrig riktigt blir färdig.

– Berätta något som inte är allmänt känt om FS Data?
Vi har bloggat om det tidigare, men det är värt att repeteras. Vi har den coolaste lokalen i branschen! Det är svårt att förmedla signifikansen av detta i skrift, men vi har broar inomhus… Broar! Jag rekommenderar alla att svänga förbi någon gång. Vi bjuder på kaffe från vårt fantastiska kaffemoln.

– Vem på företaget vill du att vi ska intervjua härnäst? Och vad vill du fråga honom/henne?
Intervjua Andreas Hagberg, och fråga varför han kallar sig själv (och sina servrar!) för ”Kjell”.

Det var lite kort om vår nya medarbetare Jonathan Gabor. Om ni har vägarna förbi vårt kontor i Helsingborg, vid det gamla elverket, så kom gärna in och ta en kopp kaffe med honom!

Härnäst på tur står Andreas Hagberg, som ansvarar för våra servrar och VPS:er. Har du något som du vill fråga honom? Lämna gärna en kommentar här, så ser vi till att ”Kjell” får stå till svars.

You Might Also Like